Sławek radzi : jeżeli zależy nam na jak najdłuższym życiu w zdrowiu , to dbajmy o ekologiczne i racjonalne odżywianie , nie palmy papierosów , sypiajmy po 8 godzin na dobę , używajmy alkoholu w bardzo małych /śladowych / ilościach , dbajmy o wierność i trwałość w małżeństwie / single żyją krócej!!! / , uprawiajmy seks do końca życia , spędzajmy jak najwięcej czasu z dużą i kochającą się rodziną .
Pomarzyć czy ....... realizować ? Ale zamieszałem , ale coś w tym jest ..... prawdy .
slavko54 pisze:dbajmy o wierność i trwałość w małżeństwie / single żyją krócej!!! /
A jeszcze czytalam, ze naukowo udowodniono: mezczyzni majacy mlode zony zyja dluzej... w odniesieniu do kobiet jest niestety dokladnie na odwrot: kobiety majace mlodych mezow zyja krocej... tak wiec my chyba z mezem dobry uklad zrobilismy: on jest 7 lat starszy ode mnie, wiec ma gwarantowane dlugie zycie... adekwatnie do tego nie jest on ode mnie mlodzy, wiec wczesniejszy zgon z tego powodu mi nie grozi....
Dorota, Mama Alexandry (14 lat) po przeszczepie serca
maksiu 73 - żyjcie i Kochajcie się do 100 lat !!! A na układy nie ma rady . Ja ..... jestem starszy od mojej żony o ...... dokładnie 41 ....... dni . Czy to coś znaczy ?
Jędrek C - nie przejmuj się , my prawie wszyscy ..... tak mamy .
slavko54 pisze:dbajmy o ekologiczne i racjonalne odżywianie , nie palmy papierosów , sypiajmy po 8 godzin na dobę , używajmy alkoholu w bardzo małych /śladowych / ilościach , dbajmy o wierność i trwałość w małżeństwie / single żyją krócej!!! / , uprawiajmy seks do końca życia , spędzajmy jak najwięcej czasu z dużą i kochającą się rodziną .
Tylko tyle
Jestem ucieszony - przede mną długie życie w zdrowiu