Wiele rzeczy ciekawych się dzieje na forum i warto wpadać i pisać. Nie zostawia się przyjaciół, powiem więcej nie da się ich zostawić, wracamy jak bumerangi
Ja czuję tutaj bezinteresowną życzliwość ludzką, a Wy ?
Ja tak samo ale mam też swoje forum ogólnotematyczne jak Jak ktoś chce to pisać im wiadomości Paweł prześlę linkslavko54 pisze:No to mam problem .. Co do nałogu , to się zgadzam . Ale to zdrowy nałóg , a wręcz terapia .
Ja mam poczucie ....... bezpieczeństwa i wiem , że nigdy nie jestem sam . Zawsze mogę liczyć na pomoc lub radę , a jak trzeba to na ...... krytykę , ale konstruktywną . Mam odczucie , jak jestem na Forum , że jestem w rodzinie , wśród swoich . Mamy podobne problemy i to powinno Nas łączyć . I łączy !![]()
Za to Forum ...... Staszkowi * Oscara * bym dał .![]()
* Aby osiągnąć szczęście , trzeba znać ... cierpienie * Jan Stępień , pisarz i poeta
![]()
![]()
Raz gorzej raz lepiej jak w życiu ogólnie jest OK.basko pisze:Ja czuję tutaj bezinteresowną życzliwość ludzką, a Wy ?
...i ja dłuższy czas temu jak zaglądałem na forum. Ponownie wracam jak Basi vel basko - bumerang.basko pisze:Wiele rzeczy ciekawych się dzieje na forum i warto wpadać i pisać. Nie zostawia się przyjaciół, powiem więcej nie da się ich zostawić, wracamy jak bumerangi
Ja czuję tutaj bezinteresowną życzliwość ludzką